Serenay Sarıkaya GQ Global Yaratıcılık Ödülleri için New York’ta

Merakla beklenen ve ikincisi düzenlenen “GQ Global Yaratıcılık Ödülleri”, bu yıl da dünyanın ilham verici yaratıcılarını onurlandıracak. 11 Nisan’da New York’ta gerçekleşecek gala gecesine, GQ Türkiye’de ilk kez, Yaratıcılık Ödülü kazananı Serenay Sarıkaya ile katıldı. Serenay Sarıkaya, aralarında Lewis Hamilton’un da bulunduğu dünyanın dört bir yanından gelen ünlü isimler ile bu özel gecede yer alacak.

Küresel ölçekte sanat, tasarım, moda, inovasyon gibi konularda çığır açan yaratıcılar her yıl nisan ayında onurlandırılırken, GQ Yaratıcılık Ödülleri her geçen yıl tüm dünyanın gözlerini üzerine toplayan bir geleneğe dönüşüyor. Dünyanın ilham verici yaratıcıları 11 Nisan’da New York’ta düzenlenecek gala gecesinde global GQ edisyonlarında yer alırken, bu sene Türkiye’yi temsil eden GQ Yaratıcılık Ödülleri kazananı Serenay Sarıkaya da etkinliğe katılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.