Serdar Ortaç’ın Milli Takım şarkısı büyük ilgi gördü

Serdar Ortaç’ın Fatih Terim’in “Biz bitti demeden bitmez” sözünden esinlenerek seslendirdiği Milli Takım şarkısı yayınlandığı günden bu yana büyük ilgiyle karşılandı.

“BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ”

Euro 2016’da kullanılması için tribünleri coşturacak tarzda hazırlanan şarkı görücüye çıktı. Serdar Ortaç tarafından seslendirilen ‘Bitti Demeden Bitmez’ isimli şarkı, kısa sürede beğenileri topladı. Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Euro 2016 için hazırladığı şarkıyla birlikte tüm telif hakkını da federasyona devretti.

TERİM’İN SÖZÜNDEN ESİNLENDİ

Serdar Ortaç’ın seslendirdiği ve Fatih Terim’in “Biz bitti demeden bitmez” sözünden esinlenen şarkıda Türkiye’nin tüm yörelerine ait ezgiler kullanıldı. Milli Takım şarkısı, özellikle sosyal medyada büyük beğeni topladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.