Serdar Ortaç: Karımın kürtaj olduğu haberi bu son nokta ve çirkin çok çirkin

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eşinin kendisinden gizli kürtaj yaptırdığı ve boşanacakları iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi. İddiaları yalanlayan Ortaç, açıklamasının ardından Instagram’daki paylaşımlarını silip hesabını kilitledi.

Ünlü popçu Serdar Ortaç, model eşi Chloe Loughnan’ın kendisinden gizli kürtaj yaptırdığı ve bu nedenle boşanacaklatı yönündeki haberlere isyan etti. Ortaç, “Karımın kürtaj olduğu haberi bu son nokta ve çirkin çok çirkin.” diyerek tepki gösterdi.

SERDAR ORTAÇ INSTAGRAM’INI KİTLEDİ

Ortaç yaptığı açıklamanın ardından ise yalnızca 2 paylaşım bırakarak Instagram hesabını kısıtlı yaptı.

İşte Ortaç’ın sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı o açıklaması:

“Arkadaşlar bugün tekrar haberler ortaya çıktı. Dün boşanıyor diyorlardı bugün yine sabah şimdi de Serdar Ortaç’ın hanımı kürtaj oldu o yüzden Serdar Ortaç onu boşamak istiyor diye haberler çıktı.

Bir kadın başka bir kadına böyle bir konuda nasıl konuşabilir? Boşanma konusunda bir sürü dedikodu olabilir ama bu tür bu kadar çirkin bir şey olmaz. Karımın kürtaj olduğu haberi bu son nokta ve çirkin çok çirkin. Böyle şeyler söylenmez. Bunu söylemesi bile o kadar çirkin ki ‘kürtaj oldu o yüzden boşuyor onu’ falan… Yalan, yalan, yalan.”

ŞOK! Chloe Loughnan eşi Serdar Ortaç’tan gizlice bebek mi aldırdı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.