Serdar Ortaç ile boşanan Chloe Loughnan yaptığı açıklamayla dikkat çekti

Chloe Loughnan’dan Serdar Ortaç açıklaması.

Şarkıcı Serdar Ortaç ile 5 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran İrlandalı model Chloe Loughnan, önceki akşam Bebek’te objektiflere yansıdı.

Arkadaşları ile bir mekanda oturan model, çıkışta basın mensupları ile sohbet etti. Serdar Ortaç’ın geçtiğimiz gün bir sahnesinde “İyi ki boşanmışım” diyerek yaptığı açıklama karşısında Chloe Loughnan, “Sanmıyorum, ona sormak lazım. Bizim sıkıntımız yok. Daha dün gece yemek yedik beraber” dedi.

“SERDAR YAKIN ARKADAŞIM”

Muhabirlerin, “Arkadaş mı oldunuz? Yoksa içinizde hala aşk var mı?” sorusuna Chloe Loughnan, “Ben her zaman ona saygılı duracağım ve en yakın arkadaşım olarak bakıyorum ona” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Emre Kaya ile adı aşk dedikodularına karışan Chloe Loughnan, aşk haberlerine “Tanımıyorum ben” diyerek cevap verdikten sonra arkadaşları ile araçlarına geçerek uzaklaştı.

“BEN ‘YENGECİ’ DEĞİLİM”

Emre Kaya, Chloe Loughnan ile aşk iddialarının ardından, “Chloe artık bekar bir kadın, ben de bekarım. Görüştük, bundan daha doğal ne olabilir? Ama aramızda bir şey olmaz, olamaz. Çünkü ben ‘Yengeci’ değilim. ‘Ağabey’ dediğim kişinin eski eşine o gözle bakamam” açıklamasını yapmıştı.

Loughan, geçtiğimiz günlerde, “Her zaman bir haber çıkıyor. Herhalde ben konuşmuyorum diye ama böyle haberler artık beni rahatsız etmeye başladı. Sabırlı kalıyorum ama olmuyor. Bu yanlış haberler insanın hayatını mahvediyor” ifadelerini kullanmıştı.

“ALLAH’TAN BOŞANDIK”

Chloe Loughnan’ın bu açıklamasının ardından Serdar Ortaç ise sahne aldığı sırada, “Instagram olmasa kadınlar ne yapardı acaba? Kadınlar süslenecek, güzel güzel giyinecekler ve el aleme gösteremeyecekler. Kocana göster abi, Instagram’da ne yapıyorsun? Benim ki de öyleydi. Allah’tan boşandık, şimdi dert etmiyorum” şeklinde konuşmuştu.

Serdar Ortaç, evleneceğine dair çıkan haberlere yanıt verdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.