“Seferihisar’da yapılması planlanan Ürkmez Sanayi Sitesi Türkiye’de öncü bir çalışma olacak”

AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu, haftalık değerlendirmeleri için bir araya geldi. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare edip, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Toplantıda Ürkmez Sanayi Sitesi ile ilgili detaylar dikkat çekti.

AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu haftalık olağan İstişare ve Değerlendirme Toplantısında bir araya geldi. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Seferihisar’da yapılması planlanan Ürkmez Sanayi Sitesi ile ilgili çalışmalar sonrasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un önceki günlerde katıldığı bir canlı yayında yaptığı küçük ve orta ölçekli sanayi siteleri yapılacağı duyurusu dikkat çekti.

Ürkmez Sanayi Sitesi’nin Ürkmez, Doğanbey ve Payamlı’da hizmet veren sanayi esnafının ve Ürkmez’in önemli bir ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Aydın, “Bir buçuk yıldır üzerinde titizlikle çalıştığımız bu projemizi bildiğiniz gibi sanayi esnafımızla birebir fikir alışverişinde bulunarak, aşama aşama ilgili kurumlarla görüşerek bugünkü noktaya getirdik.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun Seferihisar ziyaretinde de Bakanlarımız müjdeyi bizzat kendileri hemşehrilerimize duyurdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum Ürkmez Sanayi Sitesi projemizle son derece yakından ilgilendi ve ivedi bir şekilde çalışmaların başlaması için yetkili bürokratlarına talimat verdi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında ülke genelinde küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerinin yapılacağı duyurusunu yapması bizi son derece memnun etti. Projemiz ülke genelindeki küçük ve orta ölçekli sanayi esnafımızın önemli bir ihtiyacının giderilmesi noktasında öncü olacak. Konunun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kadar gideceğini düşünüyoruz. Ürkmez Sanayi Sitesi Türkiye çapında etkili ve öncü bir çalışma olacak” ifadelerini kullandı.

Çalışmaları devam eden projeler hakkında yönetim kuruluna bilgi aktaran Başkan Aydın, “Çalışması devam eden Ürkmez Sanayi Sitesi, Seferihisar’da ikamet eden vatandaşlarımıza özel TOKİ Seferihisar Etabı, Sığacık’ta Girlen’e yapılacak Millet Bahçesi gibi projelerimiz Seferihisar’ımız ve teşkilatımız için çok önemli eserler. Bundan 20 yıl sonra bu eserlerin ilçemize kazandırılmasında katkımız olduğu için geçmişe gururla bakacağız” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.