Şarkıcı Sıla hakkında suç duyurusu

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ni şov olarak yorumlayan ve tüm eleştirilere rağmen ‘sözümün arkasındayım’ diyen Sıla’ya büyük şok! Sanatçının İstanbul, Bursa, Ankara ve Kayseri’deki konserleri tek tek iptal edildi. Sıla’ya büyük şok! Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ‘şov’ diyerek tepki toplayan ardından geri adım atmayıp ‘sözümün arkasındayım’ diyen Sıla’nın konserleri tek tek iptal oluyor. Sanatçının 21 ve 22 Eylül tarihleri arasındaki Açıkhava ve 28 Eylül’de gerçekleşecek olan Bursa Kültür Park’taki konserleri iptal oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal gerekçesini “Halkımızın ülkemize sahip çıkmak için meydanlarda verdiği mücadeleyi şov olarak nitelendiren Sıla’nın konseri iptal edilmiştir” sözleriyle açıkladı.

AVM’LERDE İPTAL

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı Bursa Kültür Sanat Turizm Vakfı’nda sanatçının 28 Eylül’deki konserini aynı gerekçeden iptal ettiğini duyurdu.

SUÇ DUYURUSU

Diğer taraftan sanatçının 19 Kasım’da Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’ndeki konseri ile Ankara Panorama AVM’deki konserleri de iptal edildi. Öte yandan Çağrı Dalgalı isimli bir kişi Sıla’nın açıklamalarına ilişkin Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.