Şampiyondan süper hazırlık

Türkiye Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Yönetim ve teknik heyeti bir kez daha tebrik eden Başkan Ergün, konuklarıyla yeni sezon öncesi istişarede bulundu.

MANİSA İGFA- Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon planlaması başladı. Bu sezon Manisa’yı ING Basketbol Süper Ligi’nde temsil edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Genel Menajeri Nihat Mala, Başantrenör Ceyhun Cabadak ve Yardımcı Antrenör Göktuğ Dilbazer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

BİR KEZ DAHA TEBRİK ETTİ

Şampiyon takımı bir kez daha tebrik eden Başkan Ergün, “Çok kısa bir sürede Manisa’ya bir ilki yaşattınız. 5 yıllık bir sürede basketbolda Manisa’yı Süper Lig’e çıkarma başarısını gösterdiğiniz için hepinize Manisa halkı adına teşekkür ediyorum. Bunlar gerçekten duygu dolu, mutluluk dolu duygular. İnsanlarımızı mutlu etmek en büyük amacımız. Ailelerimizin salonda o mutluluğunu görmek çok güzel. Ben de o duyguları yaşayan biri olarak, emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Genel Menajeri Nihat Mala da, bu başarıda Başkan Ergün’ün de emeğinin çok büyük olduğunu dile getirerek, spora verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, konuklarıyla yeni sezon öncesi görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.