Sahneden düşen Deniz Seki’den ilk açıklama

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, şarkısını söylerken bir anda dengesini kaybedip sahneden düştü. Seki, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bir otelde sahne alan Deniz Seki, sahne ile aydınlatma arasındaki boşluğu göremeyince bir anda yere düştü. Çalışanlar ve konuklar bir anlık korku yaşasalar da Seki kısa sürede yardımlarla ayağa kalktı.

YouTube video

“NAZAR ÇIKTI”

Deniz Seki, Cumartesi akşamı yaşadığı kazaya ilişkin Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Korkulacak bir şeyin olmadığını söyleyen Seki, ‘Nazar çıktı’ ifadelerini kullandı. İşte, Deniz Seki’nin açıklaması :

“Öncelikle herkese iyi haftalar ve şimdiden mutlu yıllar diliyorum. Cumartesi gecesi gerçekleştirdiğimiz sahnemizde bir iş kazası geçirip düştüm. Beni merak eden, soran, yazan herkese sonsuz teşekkür ederim. Çok şükür korkulacak bir şey yok. Hala biraz ağrım var ama nazar çıktı diyelim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.