Saadet Işıl Aksoy: İnsanların yaşadıklarını düşününce üzülmemizin önemi yok

Önceki gün Bebek’te görüntülenen ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Saadet Işıl Aksoy, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından 10 ilimizin etkilenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Aksoy, “Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz ama böyle demek de biraz insanı kötü hissettiriyor. Orada insanların yaşadıklarını düşününce bizim üzülmemizin pek bir önemi yok işin gerçeği.” dedi.

Güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy, geçtiğimiz gün Bebek’te yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Saadet Işıl Aksoy, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından 10 ilimizin etkilendiği afetle ilgili konuştu.

Aksoy, “Herkesi olduğu gibi beni de çok etkiledi. Çok üzgünüz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz ama böyle demek de biraz insanı kötü hissettiriyor. Orada insanların yaşadıklarını düşününce bizim üzülmemizin pek bir önemi yok işin gerçeği. Devam etmeye çalışıyoruz hayata. Yeni bir apartmanda oturuyoruz. Daha önceki yönetmeliklere göre yapılmış. Herkes bir güvensizlik içerisinde olduğu için bir soru işareti var herkesin kafasında.” dedi.

Normalleşme ilgili konuşan Aksoy, “O kadar zor bir soru ki bu şimdi… Herkes için farklı. İnsan bir acı yaşayınca, bir de bu kadar toplumsal acı yaşayınca biraz birlik olma duygusu gelişiyor. Unuttuklarımızı bir hatırlayalım istiyoruz. O birliğin içerisinde de o birliğe saygı duyarak hareket etmek lazım. Bir yandan da herkesin her olaya verdiği tepki farklı oluyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.