Jason Statham, yeni filmi Servet Operasyonu’nda beklediği gişeyi bulamadı

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham, yeni filmi Servet Operasyonu’nda beklediği gişeyi yurt dışında bulamadı. Büyük bir bölümü Antalya’da çekilmiş olan Servet Operasyonu filmi, Amerika’daki açılışında sadece 3 milyon 160 bin Dolar’lık bir gişe yapabildi.

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham’ın yeni filmi ‘Servet Operasyonu’, gişede istediği başarıyı elde edemedi. Habertürk’te yer alan habere göre; büyük bir bölümü Antalya’da çekilen Servet Operasyonu filmi, yurt dışında başarılı bir gişe elde edemedi.

SERVET OPERASYONU, YURT DIŞINDA İSTEDİĞİNİ BULAMADI

Türkiye’de yoğun bir gişe başarısı gösteren film, Amerika Birleşik Devletleri’nde sadece 3 milyon 160 bin Dolar’lık bir açılış gerçekleştirdi.

Film; Guy Ritchie ile Jason Statham’ı bir kez daha bir araya getirme özelliği de taşıyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.