Rıza Kocaoğlu, Çukur’da şaşırtacak

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ için geri sayım heyecanı devam ederken, dizinin ilk tanıtımında gizemli çöp toplayıcısı Aliço olarak geçmişte canlandıklarından bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkacak olan Rıza Kocaoğlu şimdiden büyük merak uyandırdı.

Ay Yapım imzalı, sezona damgasını vurmaya hazırlanan ‘Çukur’un gizemli Aliço’sunu canlandıran Rıza Kocaoğlu, hikâyenin kilit noktalarından biri olarak ekran başındakileri şaşırtacak. Sessiz sakin, kendi halinde bir çöp toplayıcısı gibi gözükse de Çukur mahallesinde Ercan Kesal’ın canlandırdığı İdris’in sokaktaki gözü kulağı olan Aliço, geçmişinden gelen yaralarıyla izleyicileri derinden etkileyecek.

Üniversitede matematik mühendisliği okumuş ve dâhi derecesinde bir sayısal zekâya sahip olan Aliço, güçlü hafızasıyla ‘Çukur’da izleyicilerin yapbozu tamamlamasına rehberlik edecek. Aliço için saçlarını kazıtan Rıza Kocaoğlu, geçmişte canlandırdığı karakterlerden bambaşka bir rolle izleyicileri ‘Çukur’a sürükleyecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’, ilk bölümüyle 23 Ekim Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

 

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.