Reyhan Karaca ile Bkm oyuncularından Bilal Çatalçekiç eğlendirecek

Popçu Reyhan Karaca ile Bkm oyuncularından/müzisyen Bilal Çatalçekiç pop mu? arabesk mi? adlı müzikli şov ile eğlendirmeye hazırlanıyorlar
Pop müziğin önemli isimlerinde Reyhan Karaca ve oyuncu –müzisyen Bilal Çatalçekiç sahne için hazırladıkları müzikli şov programı için basınla bir araya geldiler.

Proje Koordinatörlüğünü Aydan Çelik’in üstlendiği pop arabesk Projesi’nin provalarında basınla buluşan Reyhan Karaca ve Bilal Çatalçekiç, pop mu? arabesk mi? sorusuna “Türkiye’nin etnik Coğrafyasında her tür müzik yüzyıllardır mevcut, poptan arabeske klasik Türk müziğinden, halk müziğine kadar tüm müzik türleri bizden birer parça biz bunu biraz günümüze uyarlayarak biraz da espritüel şekli ile sahnede anlatmaya çalışacağız ”dediler.
Reyhan Karaca “Son zamanlarda bazı popçular şarkıları halk istiyor diye arabesk gırtlağı ile okuyorlar fazlasının rahatsız ettiğini düşünüyorum. pop müzikteki abartılı gırtlak nağmelerinden şarkıların formu bozulduğundan şarkılar tanınmaz hale geliyor.” diyerek yeni bir tartışma başlatıyor.
Pop mu? Arabesk mi? Tartışmasına eğlenceli bir yaklaşım getiren ikili hem şarkıları kendi tarzlarında okuyorlar, hem de birbirlerini ve seyirciyi eğlenceli bir şov programıyla hangisi olduğuna ikna etmeye çalışıyorlar.

Önümüzdeki günlerde hem İstanbul’daki mekanlarda hem de özel gecelerde çıkacak olan ikilinin sahnede ünlü konuları da olacak. Konuk şarkıcının şarkıları da tarzına göre ya pop ya da arabesk tarza bağlanacak.

Bir tarafta pop orkestrası diğer tarafta arabesk orkestra ortada Reyhan Karaca ve Bilal Çatalçekiç. İnteraktif olarak gerçekleşecek müzikli şovda bakalım kavga çıkmadan hangi taraf kazanacak?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.