Reuters: Türkiye, Karadeniz’de iki bölgede enerji kaynağı buldu

Reuters yayınladığı haberde ismi verilmeyen bir yetkilinin, biri ciddi büyüklükte olmak üzere Karadeniz'de iki bölgede enerji kaynağı bulunduğunu ifade ettiği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası’nın açılış töreninde yaptığı açıklamada, “İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve inanıyorum. Bu müjdenin hayalleri ve rüyası içindeyiz. Cuma günü bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye’de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum. Açıklarsam bu işin heyecanı kaybolur” ifadelerini kullanmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cuma günü bir müjde vereceğiz, yeni bir dönem açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cuma günü bir müjde vereceğiz, yeni bir dönem açılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları merak uyandırırken, saatler sonra Londra merkezli Reuters haber ajansı Türkiye’nin Karadeniz’de enerji kaynağı bulduğunu yazdı.

Türkiye Karadeniz’de petrol mü doğalgaz mı buldu?

İsmi verilmeyen bir Türk yetkiliye dayandırılan haberde Türkiye’nin Karadeniz’de iki bölgede enerji kaynağı bulunduğu iddia edildi. Kaynaklarda birisini ciddi büyüklükte olduğu da ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.