Rafadan Tayfa’nın yeni sinema filmi Göbeklitepe için geri sayım başladı

Göbeklitepe’de tarih yeniden yazılıyor.

TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi Rafadan Tayfa, yeni bir film ile beyaz perdeye gelecek. Çocukların ilgiyle beklediği serinin ikinci filmi Rafadan Tayfa Göbeklitepe 27 Aralık Cuma günü vizyona girecek.

Kahramanlarımız; Akın, Kamil, Hayri ve Mert bu kez tarihin sıfır noktasında Göbeklitepe’nin sırrının peşine düşecek. Mahalle yaşamını, dayanışmayı ve dostluğu, komedi ve eğlence ile harmanlayan Rafadan Tayfa, bu kez Şanlıurfa’ya doğru yola çıkacak.

blank
Rafadan Tayfa Göbeklitepe

Çocuklar, Rafadan Tayfa ile Göbeklitepe’yi keşfedecek

Yönetmenliğini İsmail Fidan’ın, senaristliğini Ozan Çivit’in yaptığı animasyon türündeki filmde kahramanların Göbeklitepe’de atıldıkları gizem dolu maceralar anlatılacak.

Dünyada ilk kez bir animasyon filmiyle anlatılacak olan Göbeklitepe, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer almasının yanı sıra tarihin akışını değiştiren arkeolojik keşif olarak nitelendiriliyor. Filmi izleyen çocuklar, Rafadan Tayfa sayesinde insanoğlunun medeniyeti nasıl şekillendirdiğini gösteren bu ihtişamlı eser ile tanışacak.

Heyecan ve macera dolu hikayesiyle Rafadan Tayfa Göbeklitepe 27 Aralık’ta sinemalarda.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.