Polislerle maske yüzünden arbede yaşayan Rana Batı yaşananları anlattı

Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına maske uyarısına dikkate almayarak tepki gösteren ve polislerle yaşadığı arbede ile gündeme gelen Rana Batı telefonla bağlandı.

Maske uyarısı almadığını ve bu konuda da konuşmak istemediğini belirten genç kadına Hakan Ural “Maskeniz yok denildiğinde sadece TC kimlik numaranızı vermeniz gerekirdi” demesi üzerine Batı, TC kimlik numarasını verdiğini ama GBT sorgusu için istenildiğini sandığını belirtti.

YouTube video

Rana Batı, polis memurlarının maske takmadığı için 900 lira ceza yazdığını, ama maske uyarısı yapmadığını ileri sürdü.

Kadıköy’de genç kadına maske müdahalesi yapan polislere uzaklaştırma

Genç kadın, maskesinin çenesinin altında olduğunu kabul ederek, polis memurlarının da maskelerini doğru şekilde takmadıklarını iddia etti. Rana Batı’nın açıklamalarının ardından sunucumuz Hakan Ural, bu tarz konularla emniyet güçlerinin zor durumda bırakılmaması gerektiğini belirtti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.