Kadıköy’de genç kadına maske müdahalesi yapan polislere uzaklaştırma

İstanbul Valiliği, Kadıköy'de maske takmadığı için gözaltına alınan kadına müdahale eden polislerin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

İstanbul Valiliği, Kadıköy’de maske takmadığı için gözaltına alınan kadına müdahale eden polislerin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

İstanbul Kadıköy’de dün maske takmadığı için gözaltına alınan kadına yapılan polis müdahalesi tepki çekmişti.

Kadıköy’de maske takmayan genç kıza polisten tuhaf müdahale

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, polis memurlarının maske takmayan kadını sert bir şekilde müdahale ettikleri görülmüştü.

YouTube video

​İstanbul Valiliği konuyla ilgili açıklama yaparak, “Polis memurlarının uyarısına R.B. hakaret içeren söz ve davranışlarla karşılık vermiş, yapılan ikazlara rağmen bu tutumuna devam etmesi üzerine, gözaltına alınmak istenmiştir.

Gözaltına alınma esnasında kesinlikle görmek istemediğimiz görüntülerin yaşanması bizi çok üzmüştür” dedi. Valiliğin başlattığı soruşturma kapsamında polisler görevden uzaklaştırıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.