Podolski’den depremzedeler için 2 milyon lira bağış

Bir dönem Galatasaray’da top koşturan Alman futbolcu Lukas Podolski, Galatasaray Kulübünün başlattığı ‘Hedef 500 Konteyner’ kampanyasına 2 milyon liralık destek verdi. Podolski, “Yalnız olmadığınızı, kardeşiniz Poldi’nin sizin için burada olduğunu ve her zaman yanınızda olacağını bilmenizi istiyorum. El ele, birlikte ayağa kalkacağız” diye konuştu.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi tüm Türkiye’yi sarsarken, ülkenin dört bir yanında her koldan kurum ve kuruluş da yardım kampanyaları düzenliyor. Birçok ünlü isim de bu kampanyaları destekliyor.

Son olarak, bir dönem Galatasaray ve Antalyaspor formaları giyen Alman futbolcu Lukas Podolski, Galatasaray Kulübünün başlattığı ‘Hedef 500 Konteyner’ kampanyasına 2 milyon liralık destek verdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Podolski, “Yalnız olmadığınızı, kardeşiniz Poldi’nin sizin için burada olduğunu ve her zaman yanınızda olacağını bilmenizi istiyorum. El ele, birlikte ayağa kalkacağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.