Murat Boz: Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır

6 Şubat depremlerinin ardından yaşanan kira artışı ve deprem gönüllülerinin işten çıkarılmasına tepki gösteren şarkıcı Murat Boz “Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra moloz yığınına dönen kentlerden göç başladı. Depremzedelerin farklı illere göç etmeye başladığı dönemde yaşanan kira artışlarını ‘fırsatçılık’ olarak değerlendiren şarkıcı Murat Boz, deprem bölgesine gönüllü olarak giden insanların işlerine son veren kurumlara da seslendi.

‘BU NASIL SINAV?’
Depremlerin ardından yaptığı yardımlarla dikkat çeken Murat Boz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Depremi fırsat bilip kiraları 2-3 katına çıkaran ev sahipleri, depreme gönüllü giden işçilerin işine son veren şirketler, kuruluşlar… Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.