Play-Doh, AÇEV’e Verdiği Destekle Çocukların Gelişimine Katkı Sağlıyor

Çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünya sunan Play-Doh, “Kutu Kutu Gelecek” kampanyası kapsamında Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile iş birliği yaparak hayal güçleriyle geleceği şekillendirecek çocukların erken yaş becerilerini destekliyor. Play-Doh, Haziran ayı boyunca Hepsiburada’dan yapılan her oyun hamuru ve set alışverişi için AÇEV’in ‘Okuyan Bir Gelecek’ projesine bağışta bulunacak.

Ürünleriyle çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanabilecekleri renkli bir dünya yaratan Play-Doh, “Kutu Kutu Gelecek” kampanyasıyla daha fazla çocuğa ulaşarak onların bilişsel, fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu amaçla Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nı (AÇEV) desteklemeye devam eden Play-Doh, Haziran ayı boyunca Hepsiburada’dan yapılan her oyun hamuru ve set alışverişi için AÇEV’e bağışta bulunacak. AÇEV’in “Okuyan Bir Gelecek” projesine katkı sağlayacak bağışlar sayesinde ihtiyaç sahibi birçok çocuk kitap setleri ile buluşacak. Bu kitap setlerinin içinde çocukların gelişimlerini desteklemek üzere resimli hikaye kitapları, her kitaba özel hazırlanan etkinlikler ve oyun önerileri, bilim çocuk dergisi, resim defteri, kuru boya, oyun hamuru ve çeşitli eğitsel malzemeler bulunuyor.

Çocukların erken yaş gelişimlerine dair toplumsal farkındalığı artırmayı hedefleyen “Kutu Kutu Gelecek” projesiyle, daha fazla çocuğun hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını besleyecek oyun hamurları ve kitaplara ulaşması hedefleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.