Pınar Soykan’dan örnek davranış

Sanat dünyasının hayvansever ünlüleri arasında başı çeken Pınar Soykan, minik dostlarımız yararına sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Sanatçı, “Onların da Gözyaşları Var” projesi kapsamında konser verecek.

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) sokak hayvanları yararına hayata geçirdiği, ilki büyük ses getiren “Onların da Gözyaşları Var” adlı yardım organizasyonunun ikincisini düzenlemeye hazırlanıyor. 20 Ekim Pazar akşamı gerçekleşecek etkinliğin en büyük destekçilerinden biri de; müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Pınar Soykan.

blank
Pınar Soykan

ŞARKILAR HAYVAN DOSTLARIMIZA

Pınar Soykan, Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek “Onların da Gözyaşları Var” etkinliğinde sahneye çıkacak. Ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını bu kez hayvan dostlarımız yararına seslendirecek. Ekim ayı başında yeni single çalışmasını müzikseverlerle buluşturacak olan Soykan’ın o gece sevenlerine sürprizleri de olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.