Perihan Savaş Da Dijitalde

Sinema ve televizyonda sayısız yapımda rol almış usta oyuncu Perihan Savaş, şimdi de son dönemin popüler dijital platformlarından GAİN’de yayınlanan “Aslında Özgürsün” dizisiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Dizide Savaş, sevdiği adamı kaybeden bir aşk kadınını canlandırıyor.

Perihan Savaş ilk kez dijital platformda… Usta oyuncu bugüne dek yer aldığı sayısız başarılı projenin içine bir GAİN Orijinal yapımı olan Aslında Özgürsün’ü de ekledi. Kadın hakları savunucusu gazeteci ve yazar Duygu Asena’nın aynı isimli sürükleyici eserinden uyarlanan dizi, Savaş’ın ilk dijital işi oldu.

Perihan Savaş Aslında Özgürsün’de, Bade İşcil’in hayat verdiği Belgin karakterinin babasıyla yıllarca gizli bir ilişki yaşayan ve bir köşede umutsuzca onu bekleyen “Sevim Hanım” karakterini canlandırıyor. Sevim’den Belgin, babasının ölümünün ardından bulduğu aşk mektuplarıyla haberdar oluyor. Belgin’in sosyal medyadan kendisine ulaşmasıyla Sevim, yani Perihan Savaş hikayeye dahil oluyor.

Aslında Özgürsün hakkında

“Aslında Özgürsün”, Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı kadının özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor. Dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven üstlenirken, başrollerini Deniz Çakır ve Bade İşcil paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Ecrin Bolkar, Aslı İçözü, Adnan Biricik, Nurhan Özenen ve Janset gibi başarılı isimler yer alıyor. Usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak Duygu Asena’nın kendisini canlandırıyor. Dizinin yeni bölümleri her hafta Pazartesi günü GAİN’de yayınlanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.