“Pavyon” yılbaşı özel bölümüyle sadece BluTV’de!

BluTV’nin yayınlanmaya başladığı andan itibaren büyük ilgi gören mini kurmaca belgesel dizisi ‘Pavyon’, izleyicilerine sürpriz yapıyor. Çatlak Şanzel’den Bayhan’a, Alemci Murat’tan Teksaslı Özcan’a kadar pek çok kişinin sahne alacağı ‘Pavyon’, yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık akşamı sadece BluTV’de!

Ankara’nın Yeşilçam filmlerine ve popüler kültüre konu olan ışıltılı eğlence hayatını seyircilerle buluşturan ‘Pavyon’, geçtiğimiz aylarda veda etmişti. BluTV özel yapımı olarak seyircilerle buluşan, senaryosunu ve yönetmenliğini Sami Öztürk’ün üstlendiği, yapımcı koltuğundaysa Enver Arcak’ın oturduğu mini kurmaca belgesel diziden izleyicilerine sürpriz geldi.

İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan ve sosyal medyadan da konuşulan ‘Pavyon’, 31 Aralık akşamı yılbaşı özel bölümüyle yayında olacak. Köpekçi, Kirli Dilek ve Deli Bayram gibi pavyonun sevilen simalarının yılbaşı akşamı için hazırlıklarının da ekrana geleceği bölümde Çatlak Şanzel, Bayhan, Alemci Murat ve daha pek çok kişi de sahne performanslarıyla izleyici karşısına çıkacak. Bölümde dansöz şov ve geri sayım gibi 31 Aralık akşamının olmazsa olmazları da yaşanacak.

Oğuz Uydu’nun bu bölümünü yönettiği ‘Pavyon’, yılbaşı akşamını renklendirecek.

BluTV’de ‘The New Pope’ için geri sayım başladı

BluTV, Türk dizi tarihinin fenomen karakterinin dizisini yapıyor “SAYGI”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.