Paramparça’nın Hazal’ı Alina Boz rolü hakkında konuştu

Paramparça dizisinin “kötü” kızı Hazal rolündeki Alina Boz, Shape Türkiye’nin yeni yıldaki ilk sayısı için objektif karşısına geçti. Boz, dizide en iyi anlaştığı arkadaşının Cansu rolündeki Leyla Tanlar olduğunu söyledi.

Paramparça’nın genç yıldızlarından Alina Boz, genç yaşına karşın sergilediği oyunculukla ve güzelliğiyle dikkatleri kısa sürede üzerine çekmeyi başardı. 17 yaşında bir lise öğrencisi olan Alina hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

RUS ANNE ve TÜRK BABA

Alina, Rus bir anne ile Türk bir babanın çocuğu lan ve Rusya’da doğan Alina, 7 yaşından bu yana Türkiye’de yaşadığı için kendisinin Türk kültürüne daha yakın olduğunu söyledi. Reklamlarla televizyon dünyasına adım atan Alina bir taraftan setlerde oyunculuğunu geliştirirken diğer taraftan da bir havacılık lisesine devam ettiğini belirtti.

“KÖTÜ KARAKTER AVANTAJ”

Oynadığı karakterle ilgili her ne kadar dışarıda olumsuz tepkiler alsa da böyle bir rolün oyunculuk kariyerinin başında kendisi için büyük bir şans olduğuna inanan Alina, şu anda geleceği için çok büyük hedefler koymadığını söyledi. Yoğun set temposuna karşın fitness, buz pateni, basketbol, binicilik gibi pek çok spor dalıyla da yakından ilgilendiğini söyleyen Boz, bu aralar dövüş sporları ile ilgilendiğini de ekledi.

“EN İYİ ARKADAŞIM LEYLA”

Alina, dizide tartışma içinde oldukları sahneleri daha çok olsa da, sette en iyi anlaştığı ve zaman geçirdiği arkadaşının Cansu rolündeki Leyla Tanlar olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.