Tarkan yılbaşı gecesinin hikayesini Kıbrıs’ın yeni oteli Elexus Hotel’de yazdı

“Hikayenin başladığı yer” sloganıyla Kıbrıs Girne’de konuklarına 3 gün 3 gece süren yılbaşı tatili sunan Elexus Hotel’in yeni yıl partisinde sahnede Megastar Tarkan vardı.

Tarkan, en sevilen şarkılarıyla Kıbrıs’ta konuklara inanılmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı…

Kıbrıs’ın bugüne kadar yapılmış en iddialı yatırımlarından biri olan Elexus Hotel, yeni yıl partisiyle de bu iddiasını ortaya koydu. Akdeniz manzarası eşliğinde, Burak Yeter başta olmak üzere dünyaca ünlü DJ ve şovlarla konuklarına üç gün üç gece süren harika bir yılbaşı tatili sunan Elexus Hotel’in en büyük sürprizi ise yılbaşı gecesi yaşandı. Megastar Tarkan, yeni yıla Elexus Hotel sahnesinde girdi.

Gerçekleştirdiği sayılı konserlerle, Türkiye’nin hatta dünyanın yakından takip ettiği Megastar, en sevilen şarkılarını yılbaşı gecesi Elexus Hotel misafirleriyle beraber söyledi. Ünlü DJ Burak Yeter’in nefes kesen performansının ardından sahneye çıkan Tarkan, geç saatlere kadar sahnede kaldı ve konukları adeta coşturarak, unutulmaz bir geceye imza attı. Hatice Gökçe’nin tasarladığı kıyafetlerle sahne alan Tarkan şıklığıyla izleyiciyi büyüledi. Yeni yıla Tarkan ile birlikte geri sayan Elexus Hotel misafirleri, benzersiz bir “yılbaşı hikayesi” yaşama şansı yakaladı.

https://www.youtube.com/watch?v=VbUDIw7Ebo8

Akdeniz’in parlayan yıldızı Kıbrıs
Eski parlementer ve turizmci Mahmut Bozkurt aracılığıyla yakından tanınan Bozkurt Ailesi ile Ersoy Ailesi’nin ortak yatırımı olan Elexus Hotel, Kıbrıs turizminin yeni yıldızı olarak, daha kapılarını ilk olarak açtığı yılbaşı haftasında bile iddiasını ortaya koydu. Akdeniz’in ortasında altın rengi kumsallarla çevrili ve 10 bin yıllık tarihiyle doğal ve kültürel güzellikleri aynı anda sunan Kıbrıs’ın yeni incisi Elexus Hotel’de yılbaşı tam 3 gün ve 3 gece sürdü. Her yaştan ve her segmentten konuklara “kendi hikayeleri”ni yaşama şansı sunan otel, konuklarına inanılmaz bir yılbaşı tatili ve hikayesi yazma fırsatı da verdi.

Farklı seçenekler bir arada
Akdeniz coğrafyasının en önemli ve gözde tatil merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Kıbrıs’ın bugüne kadar yapılmış en büyük yatırımları arasında şimdiden yerini alan Elexus Hotel, Girne merkeze 12 km, Ercan Havalimanı’na ise sadece 32 km mesafede yer alarak, ulaşımda da konuklara avantaj sağlıyor.

277 bin metrekare üzerine kurulan ve herkese dilediği hikayeyi yaşatan Elexus; eşsiz barları, sınırsız eğlence olanakları, her yaş için sunduğu sayısız aktiviteleri, farklı konseptlerdeki dünya mutfaklarının sunulduğu restoranları, bölgenin en büyük aquaparkı ve havuzları, çok amaçlı kongre merkezi, etkileyici spası, zengin gündüz ve gece aktiviteleri, muhteşem lezzetleri ile pastane hizmeti tadında beş çayı, eğlence merkezleri ve diğer birçok ayrıcalığı ile, konuklarına hiç bitmesini istemeyecekleri bir masalı yaşatıyor.

Elexus’un adına yakışır bir şekilde yansıttığı seçkinlik ve ayrıcalık daha otele girer girmez kendini hissettiriyor. Akdeniz’in o ilk bakışta hayranlık yaratan uçsuz bucaksız masmavi güzelliğini tamamen gözler önüne seren lobi, tasarımıyla da elegant ve lüksün birleşimi adeta… Bu şık lobinin yanı sıra farklı atmosferi ve zengin menü seçenekleri ile Elexus Lounge ve Elexus Lobby Bar, kusursuzluğun içinde prestij ve keyfin tadını konuklarla buluşturuyor.

Tam zamanlı eğlence!
72’si süit olmak üzere, toplam 650 odanın yer aldığı Elexus, 12 farklı oda konseptiyle öne çıkarken, huzur ve eğlenceyi farklı tatlarıyla harmanlayarak, her yaştan ve her segmentten konuklara “kendi hikayeleri”ni yaşama şansı sunuyor.

Nasıl mı? Örneğin, tatilini huzur içinde ve dinlenerek geçirmek isteyenler, Elexus’un kendine ait koyu ve eşsiz güzellikteki ince altın kumlu sahili ile diledikleri tüm konfor ve dinginliğin tadını çıkarabiliyor. Eğlence tutkunları ise oteldeki 4330 metrekarelik havuz alanları, beach club’lar, birbirinden renkli şovlar, Akdeniz’in en büyük ve en yeni casinosu, dünya mutfaklarından farklı lezzetlerin sunulduğu A La Carte restoranları, 8 ayrı bar ve diskosu ile eğlencenin 24 saat soluksuz olarak tadını çıkarıyor.

Bu otelde Adrenalin severler de unutulmamış… Elexus Sport; futbol, basketbol, tenis, bowling, plaj voleybolu, yoga ve parkur oyunları gibi sayısız spor aktivitesi ile misafirlere hareketli bir tatil yaşatıyor.

Otelde eğlencenin doruğa çıktığı nokta ise The Code. The Code, eğlence odaklı tatil anlayışı ile yepyeni bir hikayenin kapılarını eğlence tutkunlarına açıyor. Dünyaca ünlü DJ performansları, canlı müzik dinletileri, jazz geceleri, sahne showları ve büyüleyici dans gösterilerinin merkezi olan The Code’un “beach club” partileriyle eğlence, gündüz de kaldığı yerden devam edecek.

Çocuğum olmadan asla
Tesis, çocuklu misafirlerine de dopdolu bir tatil yaşatmayı hedefliyor. Hem çocuk hem ebeveynler için lüks donanımlı özel mekanlardan oluşan odalarıyla Elexus ailelere benzersiz bir hikaye yaşatıyor. 24 adet su kaydırağıyla donatılmış bölgenin en büyük aquapark’ı, sayısız aktivitelerin sunulduğu mini-club, jungle park, mini tiyatro, minyatür oyun evleri ve birbirinden renkli etkinlikler eşliğinde çocuklar da eğlenceye doyacak.

Elexus Mini Club’ta gün boyu çocuklarınıza sunulacak eğlenceli ve besleyici ücretsiz tüm ikramlar ile öğlen ve akşam zengin çocuk büfeleri, tadına doyulmaz lezzetlerle onları bekliyor. Saat 10:00 olduğunda Elexus‘lu tüm çocuklar, Elexus Mini Club’da buluşuyor ve konusunda uzman eğitmenler eşliğinde titizlikle seçilmiş aktivitelerden yararlanıyor.

Çocuklar bu otelde bir an olsun boş durmuyor. Elexus Mini Club’ta çocuklar için özel gösteriler, dans ve tiyatro eğitimleri ile sahne çocukların oluyor. Ayrıca özenle tasarlanmış uyku odalarında, çocuklar huzur ve güven içinde uyurken, konuklar da tatile kaldığı yerden devam ediyor.

Otelin balayı çiftleri için de ideal yeni destinasyonlar arasında yer alacağına şüphe yok. Muhteşem manzaraları ile romantik bir atmosfer yaratan açık ve kapalı mekanları, şık tasarımlı odaları, eğlence dolu olanaklarının yanı sıra balayı çiftlerine sunduğu özel paketler ve VIP set-up’ı ile tesiste, çiftlerin en özel tatilini unutulmaz kılmak için gereken her şey mevcut.

Adanın en büyük kongre merkezi geliyor
Sadece turistik amaçlı değil, iş amaçlı seyahati tatille birleştirmek isteyenlerin tercihi de Elexus olacak. 5000 metrekare kullanım alanına sahip kongre merkeziyle farklı ölçekteki toplantılara da ev sahipliği yapmaya hazırlanan otelde, 2465 metrekarelik Resort oteller içindeki en büyük kolonsuz ana toplantı salonu (Balo Salonu)’na ek olarak 800 metrekarelik fuaye ve 8 farklı toplantı salonu yer alıyor. Akıllı teknolojilerle donatılmış Elexus Kongre merkezi, uzman ekibiyle her türlü kurumsal ve sosyal ihtiyaca yanıt verebileceği gibi, kongre, konferans ve özel organizasyonların da en çok tercih edilen adreslerinden biri olacak.

Suyla gelen huzur
Toplantı sonrası Elexus Hotel bünyesinde yer alan 4500 metrekarelik alan üzerine kurulu Zoya Spa & Wellness’ta suyla gelen huzurun tadını çıkarmak mümkün. Eşsiz deniz manzarasına hakim, içinde özel hamamı bulunan, terasında jakuzisi ile 4 adeti VIP, 2 adeti beach VIP olmak üzere 14 adet masaj odası, 4 terapi odası, 2 adet hamam, 2 adet sauna, buhar odası, yarı kapalı havuzu ve fitness salonundan oluşan Zoya Spa & Wellness’da, konusunda uzman terapistler tarafından masaj, cilt- güzellik bakımları, mini detox programları ve kişiye özel kürler sunuluyor.

Tam pansiyon yerine yepyeni bir konsept
Elexus’la birlikte Kıbrıs’ın tatil anlayışına yepyeni bir konsept de giriyor. İlk kez Elexus’un uygulayacağı “Ultra Extended Full Board” sistemi ile hikayeniz benzersiz ve paha biçilemez oluyor; çünkü Elexus, Ultra Extended Full Board tanımı ile kusursuz lüksü, ücretsiz olarak misafirlerine sunuyor.

Konsept, Kıbrıs’ta yepyeni bir tam pansiyon anlayışı olarak karşımıza çıkıyor. Elexus Hotel konuklarına, ana restoranda 12 yıllık yabancı içkiler eşliğinde zengin açık büfe hizmeti sunan ve buna ek olarak çocukların mini club’da da tüm gün boyunca yiyecek ve içeceklerden ücretsiz faydalanabilecekleri bir konsept yaratıyor.

Farklı damak zevkine sahip ve tatilini uluslararası tatlarla birleştirmek isteyenler ise oteldeki 7 farklı A la Carte restorandan dilediğini seçme şansına sahip. İtalyan ve Uzak Doğu gibi dünya mutfaklarının yanı sıra lezzetli bir ocakbaşı deneyimi de sunan Otel, gurme lezzet tutkunlarını modern tasarımı ile Elexus Ocakbaşı restoranına davet ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.