Özcan Deniz ve Aslı Enver, koruma ordusuyla dolaşıyor

Ekran macerasına yarın başlayacak İstanbullu Gelin dizisinin Bursa çekimlerine Kültürpark’ta devam edilirken Özcan Deniz’in korumaları, ünlü oyuncunun görüntü vermemesi için gazetecilerle köşe kapmaca oynadı.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi yarın Star TV ekranında başlıyor. Bu eksende dizinin Bursa çekimleri halkın yoğun ilgisi eşliğinde sürüyor. Sabah saatlerinde otogarda başlayan çekimler öğleden sonra Kültürpark’a taşındı ve ortaya ilginç görüntüler çıktı. Özcan Deniz’in setteki korumaları Bursa basınının görüntü almaması için olağanüstü tedbirler alsa da Özcan Deniz ve Aslı Enver, objektifimizden böyle yansıdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.