Kara Sevda’da Deniz’e unutulmaz 1.yaş günü kutlaması

‘Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümüne, Kemal ile Nihan’ın kızı Deniz’in birinci yaş günü kutlaması damgasını vurdu. Kemal, kızını ve âşık olduğu kadını ilk kez ailesiyle bir araya getirdi.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde, Kemal ile Nihan’ın kızı Deniz’in birinci yaş günü kutlandı. Kemal’in, kızının tüm gerçek ailesi ile bir arada olması için yaptığı plan kusursuz işledi. Kemal, ilk kez mutlu bir şekilde, Zeynep de dâhil tüm ailesini, kızı ve âşık olduğu kadınla bir araya getirdi. Geçmişte yaşanan tüm acıları bir kenara bırakarak, unutulmaz bir gün geçiren ailenin mutlu anları ekran başındakilere de unutulmaz dakikalar yaşattı.

İşte, Deniz’in unutulmaz 1.yaş günü kutlaması:

YouTube video

Emir, en büyük kozunu ortaya sürdü!

Nihan’ın basın toplantısındaki “evliliğimiz bir illüzyon” çıkışının ardından Emir’in cevabı çok sert oldu: Boşanıyoruz! Emir’in, Deniz’in velayetini alma tehdidine, Nihan bu kez boyun eğmedi. Ancak Nihan’ın bu korkusuz duruşuna ve Kemal ile Nihan’ın mutlu aile tablosuna Emir’in müdahalesi gecikmedi. Emir, elindeki en büyük kozu ortaya sürdü. Kemal ve Nihan’a, Zeynep’in Ozan’ın yüzüne yastık bastırdığı anın görüntülerini gönderdi.

‘Kara Sevda’nın heyecanla beklenen yeni bölümünde nefesler tutulacak ve Kemal ile Nihan’ın bu görüntüler karşısında tepkileri ne olacak?, Emir, amacına ulaşabilecek mi?, Kemal ile Nihan, bu fırtınaya da göğüs gerebilecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü, 8 Mart Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.