Özcan Deniz şiddet iddialarının ardından ‘Seni Çok Bekledim’ dizisinden çıkarılacak mı?

Star TV’de ekran macerasına başlayacak olan Seni Çok Bekledim dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz’in şiddet iddialarının ardından diziden çıkarılıp çıkarılmayacağı merak konusu oldu.

Yakında Star TV’de ekran macerasına başlayacak olan Seni Çok Bekledim dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz’e eski eşi Feyza Aktan skandal suçlamalar yöneltti.

Özcan Deniz eski eşine şiddet uygulamakla suçlanırken, ünlü ismin diziden çıkarıp çıkarılamayacağı merak konusu oldu.

Sabah Yazarı Mevlüt Tezel bu soruyu bugünkü köşesine böyle taşıdı:

Özcan Deniz diziden çıkarılacak mı?

blank
Özcan Deniz – Feyza Aktan

Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dilekçede şöyle yazıyor:

“Beni aldattığı için evi terk ettim. Evime gelip boğazıma yapıştı, tokatlar attı, kafama vurdu. Hamileydim, karnımın üstüne gelecek şekilde beni yere itti. Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm dedi.”

Ve bu açıklamanın ardından Özcan Deniz hakkında iki ay uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

Özcan Deniz ise hakkında yapılan suçlamaları yalanladı. “Kadının beyanı esastır” diyorsak, Deniz, hakkında yapılan suçlamaların asılsız olduğunu ispatlamalı.

Eğer ispatlayamıyorsa Özcan Deniz, çekimi devam eden dizi, film, reklam vs. rol aldığı ya da yakın gelecekte yer alacağı tüm projelerden ayrılmalı. Tıpkı eşine şiddet uygulayan Johnny Depp ya da sevgilisine şiddet uygulayan Ozan Güven gibi Özcan Deniz’in de rol aldığı projelerden çıkarılması gerekiyor.

Dünyada artık kadına şiddet uygulayan bir kişi ne kadar ünlü olursa olsun şov dünyasından ismi siliniyor. Çünkü milyonlara seslenen, rol modeli olan bir sanatçının kadına şiddet uygulaması; çalıştığı yapımcıya, TV kanalına ya da reklamında oynadığı markaya büyük zarar veriyor.

İnsanlar artık bilinçlendi, kadını döven kişinin yer aldığı proje, marka ya da ekrana geldiği TV kanalı hemen boykot ediliyor. Kadın dernekleri de dayakçı insanların çalıştığı şirketleri protesto ediyor.

TESADÜFE BAKIN

Büyük şirketlerin, marka adlarının kadına şiddetle anılan insanların yanında geçmesine tahammülleri bile yok artık.

Şimdi bu noktada gözler Star TV’ye çevrilecek. Star TV ve Ay Yapım sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle Ozan Güven’i ‘Babil’ dizisinin kadrosundan çıkarmıştı. Tesadüfe bakar mısınız; hamile eşini feci şekilde dövmekle suçlanan, polisin uzaklaştırma kararı aldığı Özcan Deniz de yakında Star TV’de ekrana gelecek ‘Seni Çok Bekledim’ dizisinde rol alıyor!

Bakalım Star TV ve dizinin yapımcısı Skala Yapım nasıl bir karar alacak?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.