Hazal Kaya oğlu Fikret Ali’nin yeni karesini paylaştı

Hazal Kaya ve Ali Atay, geçen yıl şubat ayında nikah masasına oturmuştu. Gözde çift, aynı yıl kasım ayında da ilk oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına almıştı.

Doğumdan kısa bir süre sonra oğlunun fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Hazal Kaya, Fikret Ali’yi takipçileriyle tanıştırmıştı. Babasına benzerliğiyle de sosyal medyada olay olan Fikret Ali’nin son hali Instagram’da paylaşıldı. 9 aylık olan Fikret Ali’nin yeni karesi büyük ilgi gördü.

blank

Öte yandan uzun bir aradan sonra geçtiğimiz günlerde setlere geri dönen Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’yi de yanında götürmüştü. Yeni filminin çekimlerine başlayan Hazal Kaya, makyaj yapılırken kucağında bebeğinin olduğu fotoğrafı Instagram’dan paylaşmıştı. Bu kareye de 800 bine yakın beğeni gelmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.