Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizisi “Seni Çok Bekledim”in ilk tanıtımı yayınlandı

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerde yer aldığı Seni Çok Bekledim’in merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı Seni Çok Bekledim‘in tanıtımına, iki başrol oyuncusunun romantik sahneleri damga vurdu. Uzun süren hazırlığın ardından, çekimlerine ara vermeden devam eden dizide, Kadir ve Ayliz’in tutkulu aşkı izleyiciyi ekranlara kilitleyecek!

YouTube video

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un üstlendiği Seni Çok Bekledim, gerçek bir hayat hikayesini kolu alıyor. Star TV’de yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.