Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı “Seni Çok Bekledim”in afiş çekimi yapıldı

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı, yakın zamanda Star TV’de yayınlanacak olan “Seni Çok Bekledim”in afiş çekimi yapıldı. Set ekibi çekim için Galataport’ta bir araya geldi.

‘Seni Çok Bekledim’ dizisi oyuncuları, Galataport’un eşsiz manzarasında gerçekleşen afiş çekimleri için bir araya geldi. Tüm oyuncuların ilk kez bir arada olduğu çekimde, dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu, şıklıklarıyla göz doldurdu. Tarihi yarımada ve eşsiz İstanbul manzarasıyla gerçekleşen çekimlerde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun uyumu da dikkate çekçi.

blank

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ yapıyor. Gerçek bir hayat hikayesini konu alan ‘Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.