Özcan Deniz: Bazen birilerinin boğazını sıkmak isteriz

Sanatçı Özcan Deniz, önceki akşam Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı.

Keyifli halleriyle dikkat çeken Deniz, sık giyimi ile de dikkat çekti. Eski ve yeni şarkılarını okuyan sanatçı, bir ara efkarlanarak misafirler ile sohbet etti. Deniz, “Hani bazen çok daralırız, birilerinin boğazını sıkmak isteriz. İşte şarkılar bu zamanlarda devreye giriyor, öyle şeyler yaşadığımız içinde bu şarkılar ortaya çıkıyor” dedi.

blank

“3 gün 3 gece kutlama yaptık”

19 Mayıs’ta 51 yaşına basan Deniz, sahnede doğum gününü kutladı. Sanatçı, “Bugün 2 yaşına girdim, 19 Mayıs gibi önemli bir gün benim doğum günüm. Çocukluğumdan bu yana doğum günü kutlayamadım, çünkü o gün bütün arkadaşlarım kutlamalara katılıyordu” dedi. Doğum günü kutlaması için ayrıca teşekkür eden sanatçı, “3 gün 3 gece pasta üfledim, herhalde 1 hafta boyunca doğum günümü kutlayacağım” dedi. 30 yıldır sevenlerine teşekkür eden Deniz, “Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu gece yaralarınıza tuz basarak, şarkılarla sizi iyi edeceğim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.