Özcan Deniz, Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaları yalanladı

“İkinci Şans” filmi ile gündemde olan Özcan Deniz, 19 yaşındaki Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere ateş püskürdü. Deniz Instagram’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Herkesin dikkatine.

Uzun süren yorucu bir çalışma sonucu emeğimizin karşılığını alabileceğimiz bir filmi vizyona soktuk. Hakkımızı teslim edenlerin yani sıra hakkımızı yemeğe çalışan, vicdanı ve saygısı olmayan insanların da devreye girdiğini gördük. Lafı uzatmayacağım. Tabi ki tamda filmin çıktığı haftada kişiliğime zarar verme çabanızı anlayacak kadar sizi tanıyorum. Omurgasız bir yapının içinde bir çoğunuzun kazanç pesinde olduğunu da biliyorum. Elinizde hiç bir veri olmadan 19 yasındaki bir kızla ilişki yaşadığımı iddia etmeniz ,reklam pesinde koşanlara inanıp beni harcamaya çalışmanız, dilinizin ve kaleminizin ayarını kaçırıp kendi uydurduğunuz dedikoduyu gerçekmiş gibi hakaret boyutunda ifade etmeniz, beni bu yazıyı yazmaya zorladı. Aranızda ki gerçek magazin gazetecilerini tenzih ederek söylüyorum; bir çoğunuz gazeteci falan değilsiniz. Bitmiş ve zaten olup olmadığı da tartışılan kariyerlerinizi dedikodu programlarında, onu bunu asıp keserek toplamaya çalıştığınız göz ile görülür bir gerçek. Zaten işin riskli tarafı da bu. Çünkü bu geliri ve fırsatı, bu kontrolsüz ortamda sonuna kadar kullanacağınız aşikar. Bunu yargılamıyor ve yadırgamıyorum. Bu durum bir popüler “kültür” gerçeğidir ve kabul ediyorum. Pedofilinin tartışıldığı bir dönemde yaptığınız bu şuursuzluk affedilir bir davranış değildir. Afra saraçoğlu benim sözleşmeli oyuncumdur ve kardeşim gibi davrandığım biridir.

1.Mantıklı ol filmin önüne geçecek her uydurma habere su an cevap vererek gündeme gelmek istemeyeceğimi düşün.

2.Gazeteci ol filmin adını doğru yaz (Cengiz Semercioğlu) oyuncularıma yönetmenleri olarak yaklaşırkenki mesafemi kendi çirkin düşüncelerinle yorumlama.

3.Vicdanlı ol emeğe zarar verme.

4.İnsan ol 30 yılını harcamış, tırnaklarından kan gelene kadar tırmalayarak, halkıyla kariyerini oluşturmuş biri ile;19 yaşında hayatının baharında, kariyerinin başındaki bir insanı asılsız, uyduruk “haberler le” harcama.

5.Adam ol yaptığını düzelt özrünü dile..

Benden ve Afra Saraçoğlu’ndan özür dilemeyen, böyle bir durum varmış gibi ifadelere devam eden kişiler yargı karşısında hesabını verecektir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.