Ozan Güven’in darp ettiği iddia edilen Deniz Bulutsuz’a hapis istemi

Oyuncu Ozan Güven'in kendisini darpla suçlayan eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'dan şikayetçi olduğu soruşturmada uzlaşma sağlanmayınca Bulutsuz hakkında iddianame hazırlandı. Savcılık Bulutsuz'un 'Basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle yargılanmasını istedi.

Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle 13.5 yıla kadar hapsi istenen Ozan Güven’in, Bulutsuz’dan şikayetçi olduğu ve uzlaştırma büroya gönderilen dosyada taraflar uzlaşmayı kabul etmedi.

Bunun üzerine savcılık Bulutsuz hakkında ‘Basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

YouTube video

İddianamede Bulutsuz’un, Güven’in yüzünü ve kolunu yaraladığı iddia edildi. Bulutsuz hakkındaki iddianame İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

Güven hakkında açılan dava da aynı mahkemede görülecek.

Ünlü oyuncu Güven, şiddet gördüğüne ilişkin fotoğrafları mahkemeye sunmuştu. Bulutsuz hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.