İtalyan sunucu Can Yaman’ı seks sembolü ilan etti

İtalya temsilcisi Nilüfer Şensöz, yazısında İtalya'da çıkan Can Yaman ve Demet Özdemir tartışmasına yer verdi. İtalyan programcı Barbara d'Urso'nun Can Yaman'ı sadece cinsellik sembolü gibi göstermesine ve programda Demet Özdemir'den bahsetmemesine tepki yağdı.

İşte o yazı:

SOSYAL MEDYADA CAN VE DEMET TARTIŞMASI

İtalyan programcı Barbara d’Urso’nun Can Yaman’ı sadece seks sembolü gibi göstermesine ve programında Demet Özdemir’den bahsetmemesine İtalya’da sosyal medyada hayranlar tepki yağdırdılar. #barbaradursoisoverparty trend başlığıyla tartışma sosyal medyada patladı. Mediaset’in ünlü programcısı Barbara d’Urso 7 Eylül’deki programında Can Yaman’a geniş yer verdi.

blank

Ancak hayranlar, d’Urso’nun programda Can Yaman’ı sadece kaslı görüntülerine yer vererek Yaman’ı seks sembolü şeklinde ele alış biçimini sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttu. İtalyan hayranlar ayrıca d’Urso’nun Demet Özdemir’den bahsetmemesine ve Özdemir’in başarısını görmemesine de tepki gösterdiler.

“ItalysupportsDemet” hashtagiyle Demet Özdemir’e destek tweetleri attılar. İtalya’da Demet Özdemir hayranlığı da her geçen gün artıyor.

İTALYA’YA MI GELECEK?

Bu arada Türk oyuncu Can Yaman’ın tekrar İtalya’da geleceği konuşuluyor. Ünlü oyuncunun çok yakında iki tanınmış Mediaset programına konuk olarak İtalya’ya döneceği söyleniyor. Yaman daha önce Maria De Filippi ile C’è posta per te ve Barbara D’Urso ile Live – Non è la D’Urso’ya katılmıştı ve oyuncunun katıldığı programlar rating rekorları kırmıştı.

İTALYAN HAYRANLAR BAKIN NE YAPTI?

İtalya’da önümüzdeki günlerde yerel seçimlerin yapılacak. Can Yaman’ın İtalya genelinde hayran kitlesi var. Ancak Napoli şehrinde Can Yaman hayranlığı ciddi boyutlarda. Son olarak İtalya’da sosyal medyada hayranlar “Campania bölgesinde Can Yaman’a oy verin” şeklinde mizahi paylaşımlar yaptılar. Nilüfer Şensöz/Roma Medyafaresi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.