Oyuncu Bergüzar Korel doğuma gün sayıyor!

Yaklaşık 8 aylık hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti 10 yaşındaki oğulları Ali‘nin ardından ikinci bebeklerini kucaklarında almak için gün sayıyor. Göbeğinin iyice belirginleştiği görülen Bergüzar Korel, Nişantaşı sokaklarında bir arkadaşıyla birlikte mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Bergüzar Korel, doğuma kısa süre kaldığını ve heyecanlı olduğunu söyledi. Güzel oyuncu, her zamanki sade stili ile dikkat çekti.

Önceki gün Etiler‘de görüntülenen Bergüzar Korel‘in eşi Halit Ergenç, hamilelik sürecinde duygusal olduğunu söyleyip, müzik dinlediğinde ağladığını söyleyen Korel’in açıklamaları hakkında “Duygusal olmaması mümkün mü, hamile o. Pamuklara sarıyorum onu, canımın içi o” şeklinde konuşmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.