Halit Ergenç, hamile eşi Bergüzar Korel hakkında konuştu

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. Ergenç, kendisi gibi oyuncu olan hamile eşi Bergüzar Korel hakkında konuştu.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti ikinci oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Doğumdan önce son ayların içerisinde olan ikiliden Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç‘in yeni dizisi Babil‘in yayınlanan ilk bölümünde Ergenç‘in etkileyici oyunculuk performansı sonrası “Senin mesleğine olan; aşkını, yeteneğini, saygını heyecanını seveyim.” diyerek eşine destek olmuştu.

Halit Ergenç’e Bergüzar Korel’in o sözleri hatırlatılınca ünlü oyuncu, “Canım benim o” dedi. Hamilelik sürecinde duygusal olduğunu söyleyip, müzik dinlediğinde ağladığını söyleyen Korel’in açıklamalarına eşi Ergenç, “Duygusal olmaması mümkün mü, hamile o. Pamuklara sarıyorum onu, canımın içi o” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.