Ömür Gedik, yeni single çalışması Güneş Seninle Doğar’ı müzikseverlerle buluşturdu

Son 10 yılda çıkardığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve müzik kariyerinin 10’uncu yılını kutlayan Ömür Gedik, yeni single çalışması Güneş Seninle Doğar’ı müzikseverlerle buluşturdu.

Gedik, Halil Sezai ile birlikte söylediği “Paramparça” düetinin bestecisi Saki Çimen ile bu çalışmada tekrar bir araya geldi. İkili, “Güneş Seninle Doğar” için “ikinci Paramparça” yorumunu yaptı.

DMC etiketli, bestesi ve düzenlemesi Saki Çimen’e, sözleri ise Ömür Gedik’e ait olan “Güneş Seninle Doğar” şarkısının Özgür Yıldız tarafından çekilen klibinde sinema ve dizi dünyasının yakından tanığı ödüllü iki oyuncu Ümit Okur ve Tolga Yüce rol aldı. Bol sürprizli klipte çok seven bir kadının üzerinden entrika dolu bir ajan hikayesi anlatılıyor.

Ümit Okur’un kendisini bayıltarak kaçırdığı sahnenin çekimlerinde zor anlar yaşadığını söyleyen Ömür Gedik, “rol arkadaşım ödüllü bir oyuncu olmasa bu sahneyi çekmek benim için imkansız hale gelebilirdi, Ümit ve Tolga’yla kamera karşısına geçtiğim için çok şanslıyım. Şarkıya değer katan bir klip oldu” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.