Oktay Üst ‘Dağların Karı Gibi’

Karadeniz Müziği’nin başarılı temsilcilerinden Oktay Üst, ‘Dağların Karı Gibi’ isimli yeni single’ı ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Sözü, müziği ve aranjesini Oktay Üst’ün yaptığı ‘Dağların Karı Gibi’ şarkısının video klip yönetmenliğini yine sanatçının kendisi üstlendi.

Karadeniz müziğinin en sevilen gruplarından Karmete’nin kurucularından olan Oktay Üst, profesyonel olarak kemençe, perküsyon ve bağlama çalmaktadır. Son zamanlarda söylediği şarkılarla dikkat çeken başarılı müzisyen; söz yazarlığı ve bestecilik konusunda da iddiasını ortaya koymaktadır.

‘Dağların Karı Gibi’ şarkısında Karadeniz’in hırçın dalgası, sert poyrazı, yemyeşil doğası ve eşsiz kültüründen beslenilmiş ve Karadeniz’in tadına doyulmaz müziği naif formlarla buluşturulmuştur.

Dinleyen herkesin duygularına tercüman olacak olan ‘Dağların Karı Gibi’ 13 Mart günü Poll Production etiketi ile müzikseverlerle buluşuyor.

Oktay Üst ‘Dağların Karı Gibi’

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.