İLKAN GÜNÜÇ ft GİZEM ŞENSOY #İhanet

Başarılı Producer / Dj İLKAN GÜNÜÇ Rising Star’da güçlü sesiyle dikkat çeken İrem Derici’nin favori isimi GİZEM ŞENSOY ile feat. yaptığı yeni projesi #İHANET’i DGL & DMC müzik iş birliğiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

Türkiye’nin en çok konsere giden Dj (diskjokey)’i olarak adından söz ettiren, genç kızların sevgilisi, genç ve yetenekli müzik adamı İLKAN GÜNÜÇ, Rising Star yarışmasında güçlü sesi ve güzelliğiyle göz dolduran GİZEM ŞENSOY ile sürpriz bir projeye imza attı. Sözü ve müziği son dönemin başarılı ismi Hande Ünsal imzası taşıyan ‘İHANET’in düzenlemesi ise İLKAN GÜNÜÇ’ün kendisine ait. İkili, şarkının klip aşamasında ise ünlü yönetmenTamer Aydoğdu ile çalıştı.

İstanbul Sarıyer’de özel bir mülkte yaklaşık 20 saatte çekimleri tamamlanan video klipte, tüm ekip soğuk hava şartları nedeniyle oldukca zorlu birkaç saat yaşadıklarını dile getirdiler. İLKAN GÜNÜÇ ‘ Şarkıyı ilk duydugum an bu şarkıyı ben yapmalıyım ve mutlaka Gizem okumalı dedim! Çok iddialı bir şarkı, günümüzde o kadar cok aldatılma hikayesi duyuyoruz ki, aldatılan herkesin şarkısı ‘İhanet’ olacak. dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.