OHAL kararını dünya basını haber ajansları son dakika olarak geçti

Cumhhıurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 3 ay süreli OHAL kararını dünya basını haber ajansları son dakika olarak geçti.

Reuters

Reuters Haber Ajansı haberi son dakika olarak verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yer veren Reuters ‘Erdoğan Türkiye’de 3 ay OHAL ilan edildiğini açıkladı’ başlığıyla duyurdu.

AFP

3 ylık OHAL kararı AFP tarafından da son dakika olarak duyuruldu. AFP haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Türkiye’deki darbenin ardından 3 ay süreli OHAL ilan edildiğini açıkladı’ başlığıyla yayınladı.

Associated Press

‘Başarısız olan darbe girişiminin ardından 3 aylık OHAL ilan edildi.’ başlığıyla okuyucularına ulaştırdı.

Russia Today

Rusya’nın Russia Today yayın organı ‘darbe girişiminin ardından Türkiye’de 3 aylık olağanüstü hal ilan edildi’ başlığıyla duyurdu.

Haaretz

İsrail’in Haaretz Gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı OHAL kararını son dakika olarak duyuran yayın organlarından bir tanesi oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.