Nicole Kidman, 50’sinde bir kez daha anne olmak istiyor

Nicole Kidman, eşi Keith Urban ile bir çocuk daha istediklerini açıkladı. 50 yaşına girmeye hazırlanan oyuncu, “Büyükannem, annemi 49 yaşında doğurmuş. Bunu ben de yapabilirim” dedi.

Dört çocuk annesi Nicole Kidman, 2017’de beşinci kez anne olmak istediğini açıkladı. Tom Cruise ile evli olduğu dönemde en büyük çocukları Isabella (25) ve Connor’ı (21) evlat edinen ünlü oyuncu, yıllar sonra müzisyen Keith Urban ile evlenip kızları Sunday Rose (8) ve Faith Margaret’ı (5) dünyaya getirmişti.

“ÇOCUKLAR, HAYATIN KEYFİ”

Haziran ayında 50 yaşına girecek olan Kidman, “Çocuklarım, hayatımın en büyük keyfi. Bu yıl yeniden anne olmayı umut ediyorum” şeklinde konuştu.

Geçmişte hamile kalamadığı için uzun süre tedavi gören dünyaca ünlü aktris, “Anne olmak hayatımdaki her şeyi değiştirdi ve beni daha iyi bir insan yaptı. Keith ile daha çok çocuğumuz olmasını istiyoruz. Büyükannem, annemi 49 yaşındayken doğurmuş. Ben de bu şansı yakalarsam çok mutlu olurum. Bu yıl bunun gerçekleşmesini umut ediyorum. Başarısız denemelerin ardından kalbiniz kırılıyor. Eskiden bir çocuk dünyaya getirebileceğime asla inanmıyordum ama 41 yaşında anne oldum” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.