New York’ta Eda ve Metin Özülkü rüzgarı esti

Türkiye’nin en başarılı çiftlerinden Eda ve Metin Özülkü New York’ta yaşayan Türk’lere unutulmaz bir gece yaşattı.

Amerika’da ilk defa konser veren Türkiye’nin efsane ikilisi Eda ve Metin Özülkü New Jersey’in en sevilen mekanlarından biri olan New Jersey Acoustic’te hayranları ile buluştu.

Birlikteliklerinin ilk gününden bu güne birbirlerine yaptıkları şarkılar ile seyirciyi kendine hayran bırakan Özülkü çifti New York’ta ki Türk’lerin buluşma noktası olan New Jersey Acoustic’te çifti hayranlarına geçmişten günümüze unutulmaz bir gece yaşattı.

blank

New Jersey Acoustic sahibi Mehmet Akçetin Metin Özülkü’nün mikrofonunu alarak, tekliflerini kabul edip geldikleri için Özülkü çiftine ayrıca teşekkür etti. İlk defa Amerika’ya gelen Özülkü çiftini Türkiye ve Avrupa’dan sonra Amerika’da keşfetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.