Alişan: Bu sene şampiyon kim? Tabii ki Fenerbahçe

26 yıl sonra yeniden düet yapacaklar Şarkıcı Alişan, önceki akşam Kıbrıs Lefkoşa’da bulunan Concorde Tower’da sahne aldı.

Sahne öncesi soruları yanıtlayan şarkıcı, “Bu yılın ilk sahnesi olacak. Yarında buradan Eskişehir’e gideceğim” dedi.

Yıllar sonra şarkıcı Ceylan ile yapacağı düetten bahseden Alişan, “26 sene önce, daha ben ceylanı hiç tanımıyorken Ceylan bana bir şarkıda destek olmuştu. Şimdi de ‘Sormaz mıyım” isimli parçaya beraber düet yapacağız. Kızı Eliz’in sık sık şarkılarını söylediğini söyleyen Alişan, “Benim şarkılarımı söylüyor. Eline aldığı her şeyi mikrofon olarak kullanıyor. İngilizce şarkılar söylüyor. Onda var bir şeyler. Vallahi hayırlısı bakalım” dedi.

blank

Gazetecilerin, “Serdar Ortaç’a görücü usulü bir hanımefendi bulacaktınız. Bir gelişme var mı?” Sorusuna Alişan, “Serdar abi, en son bizim programa geldiğinde onu böyle bir şeye ikna ettik. Ona yemekler yaptık. Bir nebzede olsa onu mutlu ettik. Güldürmeyi başardık. Evliliğe sıcak bakmıyor. Ama hayırlı bir kısmet çıkarsa düşünüyoruz” dedi. Sahnede birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Alişan, sahneye çıkan minik bir hayranına ise “Aşkın olayım” şarkısını söyletti. Alişan, “Bu şarkı rakip takımın şarkısı ama bu sene şampiyon kim? Tabii ki Fenerbahçe” dedi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.