Nevzat Ak, -10 derecede “Sürgün” dedi

İntizar ve Musa Eroğlu ile yaptığı düet çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Nevzat Ak,sürgün isimli yeni şarkısını müzik severlerin beğenisine sundu.

Nevzat Ak, Sözleri Hüseyin Tahmaz,müziği ise Naci Gül imzası taşıyan Sürgün isimli şarkısını geçtimiğiz günlerde Onur Aldoğan yönetmenliğinde kliplendirdi.Klip çekimleri, Kartepe ve İstanbul ‘da yer alan bir kule’nin 42’in ci katında gerçekleştirildi. -10 derecede kartepede gerçekleştirilen çekimlerde ise Nevzat Ak ve ekip çalışanları oldukça zor anlar yaşadı.Soğuk havaya rağmen çekimleri tamamlanan klibin ardından Nevzat Ak,youtube üzerinden yeni şarkısının hayranlarının beğenisine sundu.

Nevzat Ak “Sürgün”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.