Nevzat Ak “Sürgün”

Al Beni Yarim isimli şarkıya İntizarla düet yapıp büyük bir başarı yakalayan Nevzat Ak, bu düetin ardından büyük usta Musa Eroğlu ile bu kez Telli Turnam şarkısına birlikte düet yaptı.

İntizarla yaptığı düet çalışmasıyla yakaladağı başarıyı bu kez Musa Eroğluyla perçinleyen Nevzat Ak, yeni çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Sürgün isimli yeni bir şarkı hazırlayan Nevzat Ak ,çalışmasını hayranlarıyla buluşturmak için de gün sayıyor.Şubat ayın da Sürgün isimli yeni şarkısını müzikseverlerin ve hayranlarının beğenisine sunacak olan Nevzat Ak,yaptığı düetlerle yakaladığı başarıyı bu kez yeni çalışmasıyla sürdürmeyi hedefliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.