Naomi Campbell Rus milyardere milyon dolarlık dava açtı!

İngiliz model Naomi Campbell’a eski sevgilisi, Rus oligark Vladislav Doronin'in 3 milyon doları aşan alacak davası açtığı bildirildi.

Dünyaca ünlü süpermodel Naomi Campbell’a eski sevgilisinden kötü haber geldi. Naomi Campbell’a eski sevgilisi, Rus oligark Vladislav Doronin’in 3 milyon doları aşan alacak davası açtığı bildirildi. Magazin dünyasında manşetlere taşınan olaya ilişkin Rus milyarder Doron’in, ünlü model Campell için kendisine değeri 3 milyon doları aşan eşyaları iade etmediği ve borçlarını ödemediği gerekçesiyle alacak davası açtığı ifade edildi. Campbell ve Doron 2008-2013 yılları arasında birlikte ABD’de lüsk bir villada yaşamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.