Mustafa Sandal’ın ısmarladığı 1.400 TL’lik makarna olay oldu

Eğlenceli içerikleri, konukları bekleyen sürprizleri ve keyifli sohbetleriyle Alelade Show’un yeni bölüm konukları Mustafa Sandal, Murat Karahan ve Survivor Nisa Bölükbaşı oldu. Alelada Show, Cumartesi gecesi sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu oldu. Twitter’da yayın boyunca ve yayın sonrası, saatlerce Trend Topic, tt listesinin ilk 10’unda kaldı.

YouTube video

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği programın yönetmen koltuğunda televizyonun usta ismi Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun oturduğu talk show programının sunucu koltuğunda sevilen komedyen Doğu Demirkol oturuyor.

İşte Cumartesi akşamı yaşananlar:

Mustafa Sandal’ın ısmarladığı 1.400 TL’lik makarna!
Mustafa Sandal’la yakın arkadaş olan Doğu Demirkol’dan 1.400 liralık makarna itirafı geldi: Bir makarna ısmarlıyor Mustafa Abi gittiğimiz yerde, her gittiğimde yiyorum. Bir kere Mustafa Abi yokken gittim, dedim ki ‘beyaz trüflü makarna” hesap geldi! Rabbim! 2 sene oldu, pandeminin başındaydık bin 400 lira! Garson abi beni niye uyar mıyorsun dedim! Bu adama 30 tane ısmarlattım en az! Yaman’la Yavuz, hakkınızı helal edin, babanız sizin rızkınızı bana yedirdi bir miktar

Nisa Bölükbaşı sahte hesap kullanıyormuş!
Doğu Demirkol’un sahte hesap kullanıyor musun sorusuna, Nisa Bölükbaşı’nı yanıtı önce evet oldu. Bölükbaşı “Aslında hesap sahte değil, benim ikinci, küçük çevre arkadaşım için kullandığım bir profilim var” dedi.

Mustafa Sandal’ın ünlü dans hareketi Annesinin çıktı
Mustafa Sandal ünlü ‘Aya Benzer” dans hareketinin annesine ait olduğunu yıllar sonra itiraf etti.

Türkiye Cumhuriyetindeki en seksi şarkıyı Mustafa Sandal açıkladı
Mustafa Sandal, ‘Dayan’ şarkısı için “Kompozisyon olarak, genel mood olarak Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yazılmış ve yapılmış olan en seksi şarkıdır”

Murat Karahan’a yıllar önce Mustafa Sandal’a rakip olsun diye albüm yapan yapımcı: Şahin Özer
Mustafa Sandal’dan yıllar sonra müzik yapımcısı itirafı geldi. Sandal, Şahin Özer’le yollarını ayırdıktan sonra ünlü yapımcı ‘Mustafa Sandal gitti, yerine daha güçlü bir Mustafa Sandal getiriyoruz operasyonuyla Murat Karahan’a Şahin Özer albüm yaptı’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.