Murat Boz’u sinirlendirdiler

Son dönemlerde kötü niyetli kişi veya kişilerce üretilen içerikler ile hakkında yalan yanlış haberlerin sosyal medyada dolaşması üzerine Ünlü Şarkıcı, kendi sosyal medya hesaplarını kullanarak kısa bir açıklama yaptı. Boz, özellikle de internetten alınan fotoğraflarına tıpkı daha önce de yapıldığı gibi photoshop uygulanıp ve siyasi olgular içeren tamamen asılsız, kötü niyetli paylaşımlara karşı hem kamuoyunu hem de sevenlerini itibar etmemeleri konusunda uyardı.

Ünlü Şarkıcı ayrıca son günlerde Hadise ile aralarında yakıştırılan aşk veya yakınlaşma dedikodularına da yine kendi sosyal medya hesabından açıklık getirerek ilk ağızdan konuyu yalanladı.

Boz’un konu ile ilgili büyük yankı uyandıran Twitter paylaşımları;

“Yazılana çizilene (photoshopa) inanmayın ayrıca kimse bana nasıl yaşamam veya davranmam gerektiği ile ilgili emir kipli cümleler kuramaz” ve “Hadise benim arkadaşım ve siz bunu çok iyi biliyorsunuz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.