Murat Boz’dan Deren Talu açıklaması!

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile yakınlaştığı iddia edilen Murat Boz ilk kez konuştu. Yakışıklı şarkıcı “Karşılaştık, görüştük ama ilişki yok” dedi.

Aslı Enver ile ilişkisi biten Murat Boz’un, Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilmişti.

Murat Boz, Aslı Enver’i çabuk unuttu!

Boz önceki gün Bebek’te bir spor merkezinde sporunu yaptıktan sonra, aracıyla mekandan ayrıldı. Sözcü’den Emre Çevik’in haberine göre; o sırada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, Deren Talu ile ilgili çıkan haberler hakkında konuştu. Çıkan aşk haberleri hakkında, “Doğrusu şu; Efe’nin doğum günündeydik. Karşılaştık ve görüştük ama yazıldığı gibi bir ilişkimiz yok” dedi. Muhabirlerin “Şu an ilişkiniz yok ama olur mu?” sorusuna ise, “Yazıldığı gibi yok diyorum” diyerek ilişkiye açık kapı bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.