Murat Boz’dan Aslı Enver açıklaması

Aslı Enver’e evlilik teklifi ettiği iddiasıyla gündeme gelen Murat Boz, konuyla ilgili sessizliğini yakın çevresine bozdu. Ünlü popçunun, “Ne evliliği? Aslı Enver ile görüşmeye başlamadık” dediği öğrenildi.

2.5 yıllık ilişkilerini dört ay önce noktalayan Murat Boz ile Aslı Enver’in barıştıkları yönünde çıkan haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre; Murat Boz, Enver’e evlilik teklifinde bulunmuş, Enver’de düşünmek için süre istemişti. Habertürk’ün haberine göre Murat Boz yakın çevresine, “Aslı Enver ile barışmadık, görüşmeye de başlamadık. Bir de evlilik teklifi çıkartmışlar, ne evliliği. Evlilik fikri zaten uzak bana” dediği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.